1a divisió

Rubiales convoca eleccions

Futbol. El president de la Federació Espanyol té previst fer-les el 17 d’agost o bé el 17 de setembre si el CSD declara l’agost un mes hàbil

Luis Rubiales ha comunicat als membres de la Comissió Delegada de la Federació la convocatòria d’eleccions a la presidència de l’RFEF, “Les eleccions seran el 17 d’agost si així ho autoritza el CSD, i en cas que agost no es declari mes hàbil, seran el 17 de setembre”, assegura.

Els terminis de les eleccions es desenvoluparan des d’avui dimecres i les eleccions tindran lloc el dilluns 20 de juliol, per a representants a l’Assemblea General, i el 17 d’agost o el 17 de setembre (depèn de la resolució del CSD) per a la Presidència i la Comissió Delegada de la RFEF.

Les candidatures a la presidència es poden presentar des d’aquest divendres fins al 4 d’agost i caldrà veure si Iker Casillas, que s’havia postulat com a possible candidat per disputar la candidatura a Luis Rubiales acaba donant el pas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)