Espanyol

Vicente Moreno: “Estem molt satisfets”

Espanyol. “Vista la victòria i el resultat tot pot semblar més fàcil del que és”, ha explicat el tècnic blanc-i-blau que ha valorat el bon perfil competitiu i d’adaptació dels seus deixebles a Las Gaunas

L’Espanyol ha sumat la seva quarta victòria consecutiva a Las Gaunas. El conjunt blanc-i-blau ha passat per sobre del Logroñés amb una facilitat superior a la prevista. De fet, el partit ha quedat liquidat al cap de 50 minuts amb el tercer gol de Puado. “Estem molt contents per la victòria i el resultat, és el que és, tot i que pot semblar més fàcil no ho és. Era un equip que venia d’una mala ratxa, però també havia fet una ratxa molt bona de sis victòries consecutives”, ha explicat el tècnic blanc-i-blau que ha deixat clar el bon perfil competitiu i d’adaptació dels seus deixebles. “L’equip, tot i que veníem amb unes idees diferents, ens hem adaptat al joc del rival i l’estat de la gespa. A la segona part ha estat espectacular. Estem molt satisfets”, ha explicat el preparador de Massanassa que ha destacat les dificultats que han tingut en la primera part, però “ens hem adaptat i hem comandat el partit amb el joc i el resultat”.

D’altra banda, el tècnic ha elogiat el gran paper defensiu de l’equip en els últims partits malgrat els canvis de futbolistes. “Concedir pocs gols crec que això ho hem fet al llarg de la temporada. Li dono molt valor perquè l’equip d’avui és molt diferent del que va començar la temporada. Tots els jugadors estan tenint la seva aportació dins de l’equip i això s’ha de valorar i els futbolistes han de ser conscients. Fins i tot, hi ha partits, en què l’equip millora amb l’entrada de nous jugadors i això és el que busquem. Tots tenen la seva oportunitat”.

Per últim, ha parlat de Sergi Darder i les seves molèsties. “Darder ja tenia unes molèsties i era dubte per avui. Se sentia bé i quan han tingut molèsties l’hem retirat. Per copa arriba just i per la lliga veurem. Cal esperar a les proves mèdiques i tenir més informació”.

Sergio Rodríguez.

Per la seva banda, el tècnic del Logroñés, Sergio Fernández, ha vist com l’efectivitat de l’espanyol ha decantat el partit. “Costa digerir una derrota malgrat que sigui l’Espanyol i tingui la plantilla i el pressupost més gran de la categoria. Hi ha futbolistes, que amb una acció, et poden canviar el partit”, ha recordat el tècnic del Logroñés que ha assenyalat que “l’Espanyol és un equip que no et perdona i, en el primer gol, no podem fer res” i ja en la segona part “el tercer gol ens ha matat, només volíem acabar amb dignitat el partit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)