Més futbol

2a DIVISIÓ A. GIRONA

El Girona comença demà els entrenaments amb mitja plantilla per fer

El fitxatge de Serra i les renovacions de Dorca i Jose podrien ser imminents

Caldrà fer entre set i nou reforços i Chechu guanya possibilitats de tornar

Xevi Julià, Micki Albert i Raül Agné tenen molts fronts oberts per resoldre i poc marge per executar-los. Els màxims responsables de l'organigrama esportiu començaran a prendre decisions immediates, conscients que no poden perdre més temps. Demà hi ha previst el primer entrenament de pretemporada –ja es va endarrerir, perquè la primera idea era fer-lo dilluns– i encara hi ha mitja plantilla per fer.

De moment, els jugadors citats al primer entrenament són els que tenen contracte: els porters Jorquera i Dani Mallo, els defenses Tortolero, Migue i Cherfa, els migcampistes Gerard, Borja Sánchez i Moha, i els davanters Kiko Ratón, Peragón, Víctor Curto i Hiroshi. S'hi podrien afegir jugadors que estan a punt de renovar com Jose Martínez i Albert Dorca, que ja eren una prioritat per al Girona des de fa mesos, que Rebled va intentar accelerar l'acord i que, a més, són homes de plena confiança de Raül Agné. En aquesta línia, també hi encaixaria de ple el retorn d'Albert Serra després del seu parèntesi d'una temporada al Llevant.

A qui també podria beneficiar molt l'arribada d'Agné a la banqueta de Montilivi és a Chechu Flores, a qui van fer saber a final de temporada passada que el club no hi comptava. Agné és el tècnic que més profit ha tret del migcampista de Sarrià, que podria veure com se li tornen a obrir les portes del club en què ha acumulat nou temporades.

Moltes altes.

Amb només tres fitxatges confirmats –Cherfa (Nàstic), Borja Sánchez (Dénia) i Víctor Curto (Alcoià)–, el Girona haurà d'incorporar segur més de mitja dotzena de jugadors més en els propers dies. En la línia defensiva, no hi ha cap lateral dret –pendent de l'acord amb Jose– i falta també un central i un lateral esquerre. Al mig del camp fan falta dos pivots i un jugador de banda esquerra (a més d'un per la dreta, que podria ser Chechu). A la davantera, ja hi ha quatre jugadors, tot i que caldrà veure el futur d'Hiroshi (torna després de la cessió al Saragossa B) i probablement se n'incorporarà algun altre. També s'haurà d'estudiar l'arribada d'un tercer porter.

Intentaran endarrerir l'estada a Navata

Una de les primeres decisions que haurà de prendre la nova estructura esportiva del Girona és la planificació de la pretemporada. Demà comencen els entrenaments i la idea inicial que va anunciar el club és que la setmana que ve hi hauria una estada de preparació a les instal·lacions de Torremirona a Navata. Els màxims responsables esportius, però, intentaran endarrerir l'estada una setmana més. La intenció és guanyar temps per acabar de confeccionar la plantilla i evitar d'aquesta manera que l'estada, en què amb més intensitat i freqüència es pot entrenar, s'acabés fent amb molts jugadors encara pendents d'arribar.

La filiació amb el Llagostera es frenarà

El Girona i el Llagostera havien embastat un acord de filiació, arran d'una entesa entre l'exdirector esportiu del Girona Javi Salamero i el màxim responsable del Llagostera, Oriol Alsina. Ara, però, el més probable és que la filiació es trenqui. Els nous responsables del club de Montilivi volen veure quins tractes hi havia amb el conjunt llagosterenc, però d'entrada veurien molt més viable que un filial fos responsabilitat seva directament, plena de jugadors que poguessin servir per al primer equip i fins i tot amb un entrenador de la casa. El Llagostera, pendent de la decisió del Girona, ha començat a entrenar-se amb un nombrós grup d'exjugadors de divisió d'honor juvenil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)