Champions

Bany de realitat al Madrid a París (4-0)

El Madrid ha caigut amb contundència contra el PSG (4-0) en la tercera jornada de la Champions femenina. Amb uns 20.000 espectadors al Parc dels Prínceps, les franceses han atropellat literalment un equip que no està bé a la lliga (cinc derrotes en nou partits) però que a Europa havia fet els primers sis punts en joc. Avui hi havia el lideratge en joc, i el PSG ha fet un bany de realitat al conjunt blanc, que no ha ofert cap mena de resposta. Les franceses han encarrilat aviat el partit amb un gol de Katoto, una de les protagonistes el duel, amb un doblet. Däbritz ha marcat el 2-0, i el quart se l’ha fet Rocío Gálvez. El Madrid queda en el segon lloc, a tres punts del PSG. L’ha afavorit, això sí, l’empat entre els altres dos equips del grup, el Zhytlobud i el Breidablik, que només tenen un punt.

En el grup A, el Chelsea ha golejat el Servette (0-7) i la Juventus i el Wolfsburg han empatat (2-2). És un grup equilibrat, amb el Chelsea líder (7 punts), el Wolfsburg segon (5) i la Juventus, tercera (4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)