3a divisió FEF

El Peralada empata a Vilassar i no recupera el lideratge (0-0)

L’empat de l’Olot a casa contra el Granollers donava l’oportunitat al Peralada de tornar a assaltar el lideratge, però els d’Hèctor Simón han empatat sense gols al camp del Vilassar i acaben la jornada en la tercera posició, a dos punts del líder, l’Olot, i a un del Girona B, segon.

Per ocasions els xampanyers es podrien haver endut la victòria del municipal Xevi Ramón, però no han tingut la sort necessària per obrir el marcador. I és que després d’una primera part molt igualada en què pràcticament no hi ha hagut cap ocasió, en la represa el partit ha embogit durant uns minuts i els xampanyers han tingut les ocasions més clares. Primer l’ha tingut Yousseff, amb una vaselina que ha acabat al travesser, i després Josu, ja en el minut 88, amb un xut que ha tret sense voler el seu company Llorenç Busquets quan la pilota ja anava a porteria. El Vilassar, això sí, també ha tingut alguna bona oportunitat, sobretot a les botes de Pime en un contraatac en què David Aroca ha tingut una gran intervenció per evitar el gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)