Més futbol

LES PLANTILLES DELS EQUIPS DE 3a DIVISIÓ A LA DEMARCACIÓ

ASCÓ (II)

El renaixement de l'Ascó

Els de la Ribera d'Ebre ocupen el lloc que el Benavent va deixar per problemes econòmics

Intentarà consolidar-se amb un bloc que, en bona part, manté l'estructura dels del Segrià

Els aficionats de l'Ascó, que fins ara disputava la primera regional podran gaudir enguany com no havien pogut fer-ho mai en la història del club, d'un equip a tercera divisió. Això és possible després que el Benavent –que el curs passat militava a tercera– no pogués fer front a les despeses econòmiques per mantenir l'equip en la categoria. Després de sondejar les diverses opcions de fusió, l'equip del Segrià va arribar a un acord amb l'entitat de la Ribera d'Ebre per fer unir esforços i muntar un nou equip a la quarta màxima categoria del futbol estatal. El renascut Futbol Club Ascó (nom que pren a partir d'ara), per tant, farà un salt vertiginós de la primera regional fins a la tercera divisió.

Els principals punts per a la fusió definitiva entre Ascó i Benavent són els següents. D'entrada, la nova junta directiva està formada principalment per l'anterior organigrama de l'Ascó. I, com és lògic, els del Segrià van demanar que es configurés una plantilla que disposés de bona part de la columna vertebral amb la qual havia competit el curs passat a tercera. Això implica la continuïtat d'homes clau del Benavent com ara el seu tècnic les últimes set temporades, el croat Mauro Ravnic, i el seu ajudant Antoni Palau. La nòmina de futbolistes procedents del Benavent arriba a set, mentre que els jugadors de l'Ascó que intentaran fer-se un lloc en una categoria més exigent es limiten a quatre. Amb la quantitat de canvis que ha introduït l'Ascó, el seu objectiu primer és consolidar-se en la categoria.

L'Ascó ha estat un dels equips que més ha dinamitzat el mercat d'estiu. Alguns reforços criden molt l'atenció i tenen una llarga experiència; és el cas del porter Felip, provinent del Nàstic, o el d'un autèntic rodamón del futbol, Juanma Fernández, que arriba del Nacional de Montevideo (Uruguai). El davanter torna a Catalunya després de vestir la samarreta, entre d'altres, de la Rapitenca, el Morell, el Tàrrega i el Peralada al llarg de la seva carrera.


El renascut Futbol Club Ascó farà un salt vertiginós des de la primera regional a tercera divisió

L'Ascó goleja en l'amistós amb l'Ampolla (0-5)

J.M.S.

El conjunt de Mauro Ravnic no va tenir problemes per guanyar ahir al camp de l'Ampolla, de primera regional, en el seu penúltim amistós d'aquesta pretemporada. El primer gol el va fer Germán, en el minut 43, a passada d'Esteve. En la segona part, més intensa, Dani Redondo amb un trio de gols (48', 81' i 89') i Frederic (83') van completar la golejada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)