Barça

Xavi: “Tot el que he fet en aquests dos anys i mig ha generat terratrèmols”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Xavi Hernández ha viscut aquesta nit a Sevilla el seu últim partit a la banqueta del Barça. Marxa amb una victòria i el cap alt.

Al final del partit ha parlat pels micròfons de DAZN i ha insistit en el missatge que ja va expressar dissabte en roda de premsa: ell es veia amb força per continuar. “Jo volia continuar. Nosaltres pensàvem que això encara no sabia acabat, però no ha pogut ser. Penso que estàvem en el bon camí, però els dirigents són els que prenen les decisions i el futbol té aquestes coses. Ara miro enrere, marxem amb dos títols en un moment de gran adversitat per al club. Sempre estimaré aquest club i ara toca marxar”. “Penso que no s’ha valorat la feina feta, en la situació d’adversitat amb la qual vam venir. L’any passat vam aconseguir el doblet i aquest any sí que és cert que no hem estat a l’alçada. Ahir estava trist, avui també, perquè creiem que teníem encara recorregut, però és futbol”. “També tinc la sensació que tot el que he fet durant aquests dos anys i mig ha generat terratrèmols. No he pogut treballar amb tranquil·litat”, ha explicat. “El nou entrenador ha de saber que arriba en una situació difícil”, ha afegit.

Una de les imatges de la nit ha estat l’abraçada que Fermín López li ha fet quan ha marcat l’1-2. Li han preguntat si se l’emportaria a l’Eurocopa i la seva resposta no ha pogut ser més sincera: “A Fermín me l’emportaria a una guerra”. “Fermín no estava en el mapa del Barça. El vam rescatar després d’una cessió. Ha estat un jugador important. És un jugador de molt nivell i s’hi s’ho creu estarà molts anys aquí. La relació amb ell i amb tots els futbolistes ha estat fantàstica i aquest és el nostre llegat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)