1a divisió FEF

El Barça B perd a Algesires i s’enfonsa una mica més (2-1)

El Barça B encadena sis jornades sense guanyar, i és que aquesta tarda ha perdut al camp de l’Algesires (2-1) en un partit en què el conjunt andalús ha estat més encertat de cara a porteria. La derrota deixa els blaugrana a sis punts de les posicions de promoció d’ascens, però amb dos i tres partits més jugats que els cinc primers classificats.

El partit ha començat mogut, i és que Álvaro Romero ha tingut una primera ocasió per l’Algesires però després del filial blaugrana ha respost amb dues ocasions de Zaca i Escobar que no han acabat en gol per ben poc. En el minut 27 el matx s’ha començat a desequilibrar, i és que l’àrbitre ha xiulat un penal que Álvaro Romero ha transformat en l’1-0 (29’).

En la segona part el guió ha estat similar, i és que Zaca i Rodado han tingut dues bones ocasions per empatar el partit però ha estat l’Algesires qui ha colpejat. Roni ha aprofitat una recuperació per superar Carevic en l’un contra un i marcar el 2-0 (66’). Amb el segon gol el Barça B ha buscat el miracle de la remuntada, però no l’ha trobat, i és que ha gaudit de poques ocasions més enllà de l’acció del 2-1, que ha arribat amb un gol olímpic de Matheus Pereira en el minut 82’.