1a divisió FEF

Els trens van passant i s’han d’agafar

1a divisió FEF. El Costa Brava visita el Linense (12 h) obligat, una jornada més, a guanyar per començar a alçar el vol

Cada setmana és la mateixa història, però és que no hi ha més remei. El Costa Brava, que la setmana passada no va jugar contra el Vila-real B pels positius al filial groguet, visita aquest migdia el Linense obligat, una jornada més, a sumar els tres punts. “Venim d’una setmana de descans obligada que ens ha servit per acabar de recuperar tothom. Hem pogut treballar bé aquests dies després de la derrota contra l’Atlètic Balears, que ens va deixar un mal gust, i estem tots mentalitzats per afrontar el que ens queda amb les màximes garanties”, comenta el tècnic Òscar Álvarez, que tindrà les baixes de Forlín, Romero, Sergio Gil, Manchón i Aleix Roig.

La derrota a Mallorca va trencar una ratxa de partits sense perdre, però en què el Costa Brava anava sumant només punt a punt. No n’hi ha prou, i és que els gironins necessiten victòries per retallar els deu punts que el separen de la permanència. El primer dia ha de ser avui, contra un Linense que només ha guanyat un dels últims vuit partits i que si continua badant es trobarà immers en la lluita per la permanència: “No estan en una ratxa gaire positiva però a casa és dels equips que més punts ha fet. És un equip agressiu, valent i que té la capacitat de fer mal amb les individualitats. Sabem a què ens enfrontem però quan estàs en una situació com la nostra només pots sumar de tres en tres i encadenar victòries. Estem convençuts que ho podem fer”, afirma Álvarez.

8 Partits guanyats 3

7 Partits empatats 8

7 Partits perduts 10

19 Gols a favor 12

23 Gols en contra 28

LA PRÈVIA

El Linense no està en bona ratxa però és un equip molt fort a casa. Són agressius i valents i et poden fer mal amb les seves individualitats
Quan estàs en una situació com la nostra només et serveix encadenar victòries
Òscar Álvarez
entrenador del costa brava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)