1a divisió FEF

El Costa Brava suma un punt insuficient contra el Linense (0-0)

El Costa Brava ha empatat aquest migdia al camp del Linense en un partit en què els locals han controlat el partit, tot i que hi han hagut poquíssimes ocasions a les dues porteries. El punt és insuficient pel Costa Brava, que continua sense poder retallar la diferència respecte la permanència i va veient com se li acaba el temps.

El partit ha arrencat sense un dominador clar. El Linense intentava dur la iniciativa però ha estat incapaç de superar l’entremat defensiu del Costa Brava que ha mantingut l’ordre en tot moment i no ha concedit res. Tot i prioritzar la feina al darrere els gironins també han tingut les seves opcions, i és que quan recuperava intentava sortir amb velocitat buscant Ilyas i, sobretot, Nuha. D’ocasions, però, n’hi ha hagut ben poques en les dues àrees i la més clara l’ha tingut el Linense, en un remat de cap de Borja López en un córner que s’ha estavellat al travesser.

En la segona part el guió ha continuat igual, tot i que el Linense ha fet un petit pas endavant i ha jugat molts més minuts a prop de l’àrea de Marcos. Les ocasions, però, no han gaire perilloses i Marcos només ha hagut d’intervenir per blocar sense problemes un parell de xuts inofensius, més enllà d’un remat de cap de Leandro en el minut 80’ que ha aturat en dos temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)