3a divisió FEF

La Unió Esportiva Sants dona el tret de sortida als actes del centenari

La Unió Esportiva Sants està d’aniversari. El club barceloní compleix cent anys aquest 2022 i avui ha celebrat l’acte inaugural del centenari a la seu del districte de Sants-Montjuïc. No hi han faltat el president, Joan Forcadell, autoritats, persones vinculades al club, ni tampoc representants dels primers equips, tant el masculí com el femení.

Forcadell ha volgut recordar que el Sants va ser un element aglutinador de la vida social al barri: “Seria difícil trobar un club de barri que havent passat per moltes dificultats, jugant fora del seu territori natural, allunyat del seu públic veïnal des de fa molts anys, pugui encara fer la seva labor social”, ha afirmat. Per Forcadell, els èxits esportius ja no són l’objectiu del club, sinó la formació dels nens i nenes en l’àmbit de la pràctica esportiva. També ha assegurat que el Nou Magòria serà una realitat que el club i el barri podran tornar a gaudir.

En aquest acte també s’ha presentat la segona equipació del centenari que els jugadors estrenaran aquest mateix cap de setmana al camp de l’Hospitalet, un dels clubs que més va ajudar l’entitat el segle passat cedint les seves instal·lacions.

Al llarg d’aquest any se celebraran diversos actes per commemorar el centenari del Sants. Del 20 al 30 d’abril, a la Sala d’Exposicions de les Cotxeres de Sants, es podrà visitar una exposició històrica dels cent anys de l’entitat. El dimarts 26 d’abril, dia exacte en què se celebra la fundació del club, tindrà lloc una taula rodona a l’Auditori de les Cotxeres. Finalment, el cap de setmana del 28 i 29 de maig, la Unió Esportiva Sants organitzarà unes jornades esportives als camps de la Bàscula i de l’Energia, els dos estadis on l’equip hi ha jugat des que va abandonar Magòria l’any 2009.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció