3a divisió FEF

El Girona B torna a perdre a Montilivi (0-1)

El Girona B ha perdut aquest vespre a Montilivi contra el Vilafranca (0-1) el primer dels dos partits ajornats que tenia, i ja no depèn de si mateix per guanyar la lliga i aconseguir l’ascens directe. Els d’Àxel Vizuete han encaixat un gol molt aviat i després no han tingut l’encert necessari per empatar el partit, i això que han tingut ocasions clares tot i la bona defensa rival.

El partit ja no podia començar pitjor, i és que el Vilafranca ha sortit amb més intensitat i en els primers minuts ha gaudit de més d’una acció a pilota aturada. En una d’elles Àlex Segura ha posat una centrada perfecta al primer pal on Fontanils s’ha avançat als seus defensors i ha rematat de cap al fons de la porteria per marcar el 0-1 (4’). El gol ha donat vida al Vilafranca, que ha tingut molt clar que el millor que podia fer era mantenir l’ordre defensiu. Així ho ha fet, i és que el Girona B ha tingut molta possessió però li ha costat generar perill. De fet, en la primera part, a banda d’un xut ras de Dawda que ha refusat Casamayor, no hi ha hagut gaire perill.

En la segona part el Girona B ha intentat posar una marxa més, amb l’entrada d’Unai Hernández que ha donat més dinamisme a l’atac dels d’Axel Vizuete. Per dins els gironins han continuat tenint molts problemes, però sí que han gaudit de bones ocasions amb centrades a l’àrea. Les dues més clares per empatar el partit les ha tingut Richmon, però avui no era el dia. En la primera rematada, a la sortida d’un córner, Collado ha evitat el gol amb la cara gairebé sense voler sota pals (51’), i en la segona, ja a les acaballes, Toni Casamayor ha evitat el gol amb una gran aturada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció