1a divisió FEF

El Nàstic treu un punt del camp del Vila-real B (0-0)

El Nàstic ha tret al camp del Vila-real B (0-0) en el partit avançat de la jornada de 1a divisió FEF i encadena el segon empat, després de l’1-1 a casa contra el Costa Brava. Amb pluja i intensitat, la primera part ha tingut molt d’equilibri i poques arribades amb perill. La primera ocasió dels tarragonins ha estat de Dani Romera, amb un xut que s’ha perdut per poc (36’). Al límit del descans, el Nàstic hauria pogut marcar si l’àrbitre no s’hagués empassat un penal de De la Fuente a Fran Carbia.

El filial mirava d’arribar a la porteria de Manu, però ha topat amb una defensa ferma. A l’altre costat, Romera i Robert Simon han tingut les primeres ocasions del conjunt d’Agné en la segona part. Jannick, només d’entrar, ha tingut una oportunitat molt clara, però el seu xut ha sortit a fora (72’), i Ribelles n’ha provat un que ha aturat el porter local (76’). En la recta final, una progressió del local Tasende ha causat un ensurt als tarragonins.