3a divisió FEF

El Figueres busca un nou impuls a Vilatenim

Urgència. Els de Moisés Hurtado reben l’Ascó (16.30h) amb la necessitat de donar continuïtat al triomf al camp de la FE Grama per reduir els cinc punts que el separen de la salvació

Diumenge passat el Figueres es va treure un pes de sobre trencant la ratxa de vuit partits sense guanyar amb una important victòria al camp de la FE Grama (0-2), però la realitat és que en la classificació no ha servit de res, i és que la resta de rivals de la zona baixa també van guanyar. Per tant, els figuerencs continuen a cinc punts de la permanència i estan obligats a donar continuïtat al triomf de la setmana passada amb una nova victòria aquesta tarda contra l’Ascó, que visita Vilatenim (16.30h).

L’estadi figuerenc ha der un fortí en el que queda de curs per salvar la categoria, i és que de moment la Unió només hi ha guanyat un partit en el que portem de temporada. La visita aquesta tarda de l’Ascó és una bona oporutnitat per aconseguir la segona, i és que el conjunt de les Terres de l’Ebre és el penúltim classificat. Ara bé, en les últimes jornades ha posat la directa amb tres victòries consecutives i si guanya a Vilatenim igualarà els figuerencs a la taula.

Abans de jugar, al migdia, el Figueres tindrà un ull al Castelldefels-Granollers, i és que són els dos equips que ha de superar per sortir del descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)