1a divisió FEF

El Barça B suma la segona victòria consecutiva (1-2)

El Barça B no ha fallat a camp del cuer. El filial blaugrana ha sumat contra el Betis B la segona victòria consecutiva que li permet agafar una mica d’aire (1-2). El conjunt de Sergi Barjuan s’ha sobreposat a les nombroses baixes que tenia per culpa l’aturada de seleccions: Arnau Tenas, Carevic, Abde, Kays i Ilias.

El duel ha arrencat amb un ritme molt lent i dos ensurts pel Barça B. Quan tot just s’havien disputat vuit minuts, el filial verd-i-blanc ha avisat amb un xut de Moha que s’ha estavellat al pal i amb un misto dins l’àrea de Raúl quan l’afició del Betis B ja cantava el gol. En canvi, l’equip de Sergi ha aprofitat la primera que ha tingut al quart d’hora de joc. Peque ha prolongat amb el cap una passada en llarg i Ferran Jutglà, més ràpid i més llest que els defenses, ha posat bé el cos per acabar definint amb una rematada creuada i fer el 0-1. És l’onzè gol de Jutglà aquesta temporada.

El problema del Barça B és que no ha aprofitat el cop moral. L’equip ha seguit amb una marxa menys de la que el partit demanava i Jutglà ha perdonat el segon dins l’àrea. Això ho ha aprofitat el Betis B per empatar al minut 29 amb un cop de cap de Moha, que s’ha anticipat a Diounkou. Amb la igualada, els andalusos s’han tornat a tancar, però el Barça B ha trobat els espais i Fabio Blanco, autor d’un doblet contra el Cornellà, ha tornat a posar per davant el conjunt blaugrana just abans del descans.

A la segona part, el Betis B, necessitat del gol, ha fet una passa endavant i ha mogut la banqueta a la recerca de l’empat. El Barça B, amb menys pilota, s’ha defensat bé davant les envestides locals i ha intentat aprofitar les pèrdues dels andalusos a camp propi o les transicions per trepitjar àrea, tot i que no ha inquietat la porteria rival. De fet, l’ocasió més clara l’ha tingut el conjunt verd-i-blanc amb un xut des de la frontal de Raúl que ha rebutjat de forma sensacional Ander Astralaga (74’).

Amb aquesta victòria, l’equip de Sergi Barjuan agafa una mica de distància respecte al descens. Ara el coixí és de quatre punts.