1a divisió FEF

El Costa Brava ensopega

1a divisió FEF. L’equip d’Òscar Álvarez no va poder superar un rival de la part baixa i continua lluny de la permanència, ara a tretze punts

Costa Brava 0 Sevilla Atlético 0

COSTA BRAVA:Marcos, Perone, Monreal, Joan Puig (Coris, 67’), Royo, Pere Martínez, Romero, Manchón, Gil (Álvaro, 77’), Ilyas i Varela.SEVILLA ATLÉTICO:Javi Díaz, Valentino, Kike Salas, Juanmi, Juan María, Ismael (Carlos Álvarez, 64’), Capi, Quintana (Cristóbal, 82’), Zarzana (Juanlu, 60’), Luismi Cruz (Kibamba, 82’) i Iván.GOLS:cap.ÀRBITRE:Busquets Ferrer.T.G.:als locals Monreal, Manchón, Puig, Gil, Coris i Perone, i al visitant Capi.PÚBLIC:uns 200 espectadors a l’estadi Palamós-Costa Brava.

No hi ha manera. El Costa Brava no troba la victòria. Aquella que li permeti somiar amb una salvació que cada dia es complica més i més.

Els tres punts es resisteixen a arribar a Palamós. Ahir, l’equip d’Òscar Álvarez no va aprofitar l’oportunitat que tenia contra un rival de la part baixa com el Sevilla Atlético, també en zona de descens. Era el partit pendent de la jornada 28, suspès pels casos de coronavirus al conjunt andalús. Però tampoc va ser el dia. El marcador no es va moure en tota la tarda, en un partit en què el Costa Brava va anar de més a menys. L’equip d’Òscar Álvarez va sortir bé, movent la pilota amb paciència i imposant un cert domini que també es va traduir en el nombre d’arribades a l’àrea. Durant la primera mitja hora, va ser el conjunt local el que més va acostar-se a la porteria contrària. El Costa Brava va disposar d’un parell d’ocasions abans de la mitja hora, com ara un cop de cap que va sortir fregant el pal. També va avisar Sergio Gil poc abans del descans, amb un xut fluix i centrat que va blocar sense massa dificultats el porter rival, Javi Díaz. Per la seva part, el Sevilla Atlético es va anar despertant i acostant a la porteria de Marcos i va avisar amb una rematada des del punt de penal que va sortir fora per poc.

La segona part va començar amb dos grans ensurts pel Costa Brava. El descans va ser profitós per als andalusos, que van posar a prova a Marcos primer amb un xut de Capi. Poc després, el Sevilla Atlético va fer tremolar la porteria local amb un remat al travesser a la sortida d’un córner. Tot i aquest mal inici, el Costa Brava va reaccionar i va tornar a avisar amb una rematada desviada dins l’àrea i un xut de Pere Martínez des de la frontal. Però les cames pesaven i els dos equips, molt necessitats de punts, semblaven jugar més amb el cor que no pas amb el cap. Les jugades eren imprecises, amb moltes centrades laterals que es passejaven per l’àrea i no trobaven rematador. També ho van intentar tots dos equips a pilota aturada, però sense èxit. El filial sevillà fins i tot va acabar el partit una mica millor, amb un parell d’arribades perilloses en què ningú va poder rematar.

Amb l’empat l’equip d’Òscar Álvarez continua dinovè a a tretze punts de la salvació. Aquest diumenge, el Costa Brava visita el Linares (12 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)