1a divisió FEF

El Barça B, atropellat al camp de l’Atlètic Balears (6-2)

El Barça B arribava al camp de l’Atlètic Balears després de quatre victòries consecutives que l’havien deixat a les portes de les posicions de play-off, però els de Sergi Berjuan han vist com el conjunt balears, rival directe, li passava per sobre per signar una de les màximes golejades de la temporada a la categoria (6-2).

El partit ha tingut ben poca història, i és que en el primer quart d’hora ja ha quedat sentenciat. Manel Martínez ha obert el marcador amb un bon remat de cap en el minut 4’. En el minut 11’ Dioni ha marcat el 2-0 després d’un servei de banda i Manel ha marcat de nou el 3-0 amb una rematada de cap en el 15’. El Barça B ha tingut l’opció d’entrar el partit en el minut 32 amb un penal, però René Román ha aturat el llençament de Matheus Pereira. Això ha acabat d’enfonsar els blaugrana, que han vist com Dioni feia el 4-0 en el minut 36’ i Manel Martínez marcava el 5-0 de volea just abans del descans (44’).

En la segona pat Jutglà ha marcat pels blaugrana en un tir lliure indirecte 61’, però la diferència continuava sent massa gran i en el minut 70 Vinícius, de cap, ha marcat el 6-1. Jutglà, que manté l’idil·li amb el gol, ha marcat el 6-2 definitiu (85’).