1a divisió FEF

Els catalans ja s’hi posen

1a divisió FEF. El Barça Atlètic, el Nàstic i el Cornellà, que es posa en marxa avui, viuen els primers dies de la pretemporada, mentre que el Sabadell ho farà en els pròxims dies

Els equips catalans de primera federació engeguen motors. Barça Atlètic, Nàstic i Cornellà ja han arrancat la pretemporada i el Sabadell ho farà pròximament.

El primer a començar va ser el filial blaugrana, que ho va fer el passat divendres. La plantilla es va posar a les ordres de Rafa Márquez a la ciutat esportiva blaugrana. Aquest dilluns es van desplaçar a la Vall d’En Bas on faran una estada d’una setmana. L’equip jugarà aquest divendres el primer amistós davant La Jonquera. S’enfrontarà també a l’Escala, el Manresa, l’Andorra, l’UE Tona, el filial del València i l’Olot.

El Nàstic es va posar en marxa ahir. Els grana van dur a terme la primera sessió d’entrenament sota les ordres d’Agné. Els de Tarragona tan sols han anunciat dos amistosos fins al moment: el 29 de juliol contra el Saragossa i el 3 d’agost contra l’Osca.

El Cornellà comença la pretemporada aquest dimarts. L’equip iniciarà els entrenaments amb Gonzalo Riutort al capdavant i amb tothom pendent d’on acabaran jugant com a locals aquesta temporada. El primer amistós serà el dia 27 davant el Manresa. També jugaran contra el Badalona, l’Espanyol B, el Sant Andreu i el Terrassa.

Finalment, el Sabadell serà l’últim en arrancar. El canvi de projecte del club, la situació de la plantilla i l’arribada tardana del director esportiu i l’entrenador han ajornat l’inici dels entrenaments. Tot i això, també es posarà en marxa en els pròxims dies.

Dia intens de fitxatges

Més enllà de les primeres sessions d’entrenament, ahir també va ser un dia mogut en l’apartat de fitxatges, i és que excepte el Barça Atlètic tots van tancar noves incorporacions. El Nàstic va anunciar el fitxatge de l’extrem de 21 anys Maurizio Pochettino, fill de l’extècnic de l’Espanyol, que arriba procedent de les categories inferiors del Watford i signa per una temporada. El Sabadell va tancar la incorporació del porter Sergi Puig, que amb 23 anys buscarà minuts a 1a divisió FEF després de dos cursos a 2a divisió A entre Las Palmas i la Ponferradina. Per últim, el Cornellà va tancar la cessió del davanter Rubén Enri, que arriba procedent de l’Andorra.

EL CORNELLÀ

Comença avui la pretemporada encara pendent d’on jugarà com a local aquest any

MERCAT

El Nàstic fitxa el fill de Pochettino; el Cornellà, Rubén Enri, i el Sabadell, Sergi Puig
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)