1a divisió FEF

Álex Gualda reforça el centre del camp del Sabadell

El jugador basc de 24 anys arriba lliure procedent del Tudelano

El Sabadell continua treballant per conformar la nova plantilla que competirà aquesta temporada a primera federació. Aquest dimecres ha fet oficial el quart fitxatge: Álex Gualda arriba lliure després d’acabar contracte amb el Tudelano. Gualda és un migcampista basc de 24 anys que arriba per reforçar la sala de màquines de l’equip de Gabri García.

El jugador ha disputat les dues darreres campanyes a l’equip navarrès, segona b i primera FEF, on aquesta última temporada va jugar 34 partits, 29 com a titular, i va anotar tres gols. No va ser una temporada fàcil pel conjunt de Tudela, que va descendir amb força antel·lació acabant penúltim amb tan sols 28 punts, a 17 de la permanència. Tot i això, Gualda no va quallar una mala temporada i va ser una peça indiscutible als onzes.

Abans del seu pas pel Tudelano, el bilbaí va jugar al filial de l’Alavés i a diversos equips del nord a la tercera divisió. Arriba ara al Sabadell als seus 24 anys amb la intenció d’aprofitar l’oportunitat i assentar-se a la primera federació. Com Montero, Sergi Puig i Moha Keita, Gualda encaixa perfectament en el perfil de jugador que estan buscant el director esportiu, Gerard Escoda, i Gabri per aquest nou projecte: jugadors joves amb ganes de créixer i tenir minuts de pes en aquesta categoria.

Queda encara molta feina per tancar una plantilla amb molt poques fitxes avui dia, no arriben a la desena. I dels que encara hi són, no es descarta que fins a quatre puguin acabar sortint. El Sabadell tindrà un equip completament nou respecte a la temporada passada i no li sobra el temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)