Més futbol

El Madrid, campió de la Supercopa d’Europa

El Real Madrid ha donat el tret de sortida a la temporada amb un nou títol, la Supercopa d’Europa. Els de Carlo Ancelotti s’han imposat a l’Eintracht de Frankfurt per 2 a 0 amb gols d’Alaba i Benzema.

El primer temps ha estat més aviat igualat. Tots dos equips han tingut les seves ocasions per avançar-se en el marcador, però els que han estat més efectius de cara a porta han estat els blancs. Al minut 37’, un error de Trapp a la sortida d’un córner, ho ha aprofitat Alaba per avançar el Madrid. Abans, per part de l’Eintracht, l’ha tingut Kamada amb un mà a mà davant Courtois en el que el porter belga ha sortit vencedor. Després d’aquesta diana, els de Carlo Ancelotti han buscat amb insistència el segon gol, però finalment s’ha arribat al descans amb aquest avantatge mínim pels madridistes.

A la represa, els blancs han sortit molt més convençuts en la manera d’atacar. En el minut 54, Vinicius ha estat a punt de fer el segon amb un xut potent que ha pogut treure Trapp. I, poc després, Casemiro també l’ha tingut amb una rematada des de la frontal que ha estavellat al pal. Amb aquests constants avisos ha arribat el gol de la tranquil·litat. Passada la mitja hora de joc, Benzema no ha perdonat amb un xut ras des del balcó de l’àrea i ha situat el 2 a 0 definitiu en el marcador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)