1a divisió FEF

El Sabadell arrenca amb empat contra l’Amorebieta (1-1)

El Sabadell ha arrencat en la lliga amb un empat contra l’Amorebieta (1-1) davant de 2.753 espectadors a la Nova Creu Alta. L’equip de Gabri ha ofert un bon paper i ha manat durant molta estona, però els bascos han empatat en la recta final.

El Sabadell ha fet una bona primera part i ha tingut a prop l’1-0, en una ocasió de Juan Delgado que ha sortit per sobre del travesser (18’). L’Amorebieta, però, ha respost amb una doble ocasió que ha generat neguit a la Nova Creu Alta (28’). Dieste (31’) ha tingut una altra oportunitat per als vallesans. El gol ha arribat just després del descans, mitjançant Juan Delgado, que ha enviat la pilota a la xarxa en una jugada amb dos rebuigs (46’). Han estat uns minuts d’intensitat a l’àrea del conjunt basc, que ha resistit com ha pogut la insistència dels locals. El conjunt de Gabri semblava tenir la situació controlada, però en la recta final l’Amorebieta s’ha estirat, i Jauregui ha marcat l’empat (82’). Els bascos encara han generat un altre ensurt, en un gol anul·lat per fora de joc (86’).