1a divisió FEF

Victòria sobre la botzina del Barça Atlètic en la seva estrena (3-2)

El nou projecte del Barça Atlètic, amb Rafa Márquez al capdavant, s’ha estrenat amb una victòria contra el Castelló al Johan Cruyff gràcies a un gol de Chadi Riad en l’últim segon del partit. Els blaugrana han fet un matx molt complet, mostrant una molt bona versió i han estat capaços de superar a un dels equips més potents de 1a FEF i que aspira a ascendir.

Els de Rafa Márquez han sortit amb molta decisió, pressionant a dalt i incomodant el joc del Castelló. La primera ocasió ha estat per Txus Alba (5’) amb un xut amb rosca que ha sortit desviat. Poc després, l’han tornat a tenir amb un gol anul·lat per fora de joc de Casadó, que havia marcat en una jugada d’estratègia a pilota aturada. Amb aquesta insistència inicial, ha arribat el premi ben aviat. En el minut 13 Estanis Pedrola ha avançat als locals amb una extraordinària jugada individual per la banda esquerra que ha definit amb un xut potent i sec al pal llarg. Aquesta superioritat per part del conjunt català ha continuat fins al tram final de la primera part, quan de manera inesperada els visitants han capgirat el marcador amb gols de Dani Romera (43’) i de Josep Calavera (45+2’), dos ex blaugrana.

A la represa, Estanis ha continuat mostrant la seva millor versió amb molt bones jugades individuals. En una d’aquestes ha tingut l’empat amb un xut que ha sortit pel lateral de la porteria defensada per Sarr. A mesura que han anat avançant els minuts la tònica ha estat la mateixa. El Barça tenia la possessió, però el Castelló, a la contra i amb molt poc, generava molt perill. Tot i això, el guió ha tornat a canviar quan Ilias Akhomach ha engaltat un xut amb efecte des de la frontal que ha sorprès el porter visitant i ha acabat entrant al fons de la xarxa (66’). Amb aquest empat a 2, els blaugrana han buscat amb insistència el gol de la victòria, i l’han acabat trobant. En l’última jugada del partit, quan ja s’havia esgotat el temps afegit, Chadi Riad, amb una rematada de cap a la sortida d’un córner ha donat els tres punts al conjunt català. Victòria molt patida i treballada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)