1a divisió FEF

El Cornellà cau a l’Stadium Gal contra el Real Unión (2-0)

El Cornellà ha perdut 2-0 a l’Stadium Gal contra el Real Unión. L’equip dirigit per Gonzalo Riutort ha començat bé el partit però al final del primer acte, dues penes màximes en contra ho han pogut canviar tot. La primera l’ha endreçat a dins Quique Rivero però la segona l’ha aturat Anacker. Al començament de la segona part, però, Carlos Bravo ha fet el 2-0 que ha estat un obstacle massa gros de sortejar per als del Baix Llobregat.

La primera meitat ha estat igualada. El Cornellà ha mantingut a ratlla l’atac del Real Unión i, fins i tot, ha gaudit de la primera gran ocasió de gol quan Baldrich ha retallat al seu marcador i ha provat un xut que ha marxat a fora per poc (25’). L’ensurt verd ha despertat lleugerament als d’Irun, que ha dominat amb més claredat i han tingut un parell d’aproximacions a través de Kijera, que ha fet la centrada cap a Carlos Bravo però un defensor ha bloquejat, i una rematada del mateix lateral Kijera a centrada de Chema Núñez que ha acabat desviat per poc.

En els darrers instants del primer acte, l’àrbitre ha assenyalat dos penals consecutius en contra del Cornellà que han pogut canviar tot el matx. En el primer, el local Aitor ha caigut a dins de l’àrea i Quique Rivero ha executat la pena màxima a la perfecció per fer pujar l’1-0 (45’). I en el segon, Jon Ander Pérez és qui ha rebut falta a dins de l’àrea del Cornellà però en aquesta ocasió Lucas Anacker ha aturat el llançament a Quique Rivero i el posterior refús de Jon Ander, deixant al seu equip encara amb un peu a dins del partit (45+3’).

Desgraciadament, en la segona part, l’equip basc si ha pogut fer el 2-0 que deixava pràcticament sentenciat l’enfrontament. Quique Rivero ha filtrat una pilota entre línies cap a Chema Núñez que Carlos Bravo ha aprofitat per superar Anacker (66’). En el tram final del partit, el Cornellà ha intentat, a través dels canvis, fer un pas endavant i entrar de nou en el partit però no ha tingut ni encert ni prou profunditat com per retallar distàncies. De fet, les millors ocasions han estat per als locals que, a través de Carlos Bravo i Nacho Sánchez han pogut augmentar l’avantatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)