1a divisió FEF

El Barça Atlètic no atura la sagnia a Las Gaunas (4-0)

Els de Rafa Márquez encaixen una nova golejada en la visita a la SD Logroñés i sumen quatre derrotes consecutives encaixant un total de tretze gols

Superats. Vençuts. Banyats per la SD Logroñés. El Barça Atlètic visitava Las Gaunas per disputar un duel entre dos equips que volien sortir d’una dinàmica molt dolenta, de fins a tres derrotes seguides. Els locals l’han deixat enrere amb una actuació brillant, però el filial blaugrana ha demostrat que continua enfonsat, i molt. Els de Rafa Márquez han rebut quatre gols per segona setmana consecutiva i han passat d’un inici de campanya molt prometedor a una situació delicada.

El primer temps ja ha deixat clar que el Barça no és competitiu ara mateix, sobretot per les facilitats que dóna sense pilota. L’equip havia encaixat tan sols dos gols en les cinc primeres jornades, i n’ha encaixat tretze en els darrers quatre partits. La sagnia no s’atura. Al minut 20, Chadi Riad ha comès penal sobre Unzueta, i el mateix davanter basc l’ha transformat. Un quart d’hora més tard Santi Samanes ha descosit el bloc del Barça i ha superat a Nil amb un xut amb l’esquerra. Just abans del descans, ha arribat el tercer, doblet d’Unzueta.

Partit més que encarrilat pel Logroñés i gairebé impossible per un Barça Atlètic netament inferior. Però els locals no han canviat, tenen un estil alegre i propositiu, i l’han mantingut. I als cinc minuts de la represa, Diego Esteban ha anotat el quart i definitiu. Un tràmit a Las Gaunas els darrers 40 minuts. El Logroñés administrant l’avantatge, i el Barça segurament amb ganes que acabés el calvari.

Els blaugrana van ser líders fa poques jornades, però quatre derrotes consecutives són un canvi de dinàmica radical en una categoria tan igualada. L’equip és 14è, a tan sols un punt de la zona de descens. Tot i això, la igualtat també provoca que la zona de promoció es mantingui a només tres punts. La setamana vinent, derbi al Johan Cruyff davant el Cornellà (diumenge, 19h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)