3a divisió FEF

El Peralada es deixa remuntar i cau al camp de la Grama (2-1)

El Peralada ha perdut 2-1 al camp de la Fundació Esportiva Grama. El conjunt de l’Alt Empordà s’ha avançat gràcies a una diana de Solans (21’), però en una segona meitat fluixa ha vist com el conjunto colomenc li remuntava el matx amb dues dianes de Roger Garcia, des del punt de penal (55’) i de Mike Cevallos (75’). Els jugadors dirigits per Miquel Àngel Muñoz desaprofiten una bona ocasió d’enganxar-se al tren capdavanter de la classificació.

El partit ha començat elèctric amb una arribada del Peralada que Dani Gómez no ha culminat després d’una assistència de Solans (5’). La Grama ha respost a l’ocasió empordanesa fent treballar Aroca dos minuts després, quan Roger Garcia ha rematat ja dins de l’àrea petita una centrada que el porter del conjunt xampanyer ha salvat amb els peus.

Els de Miquel Àngel Muñoz han sabut madurar el duel i en el 21, Solans ha fet el 0-1 després d’una bona jugada de Dani Gómez i Palacios, que ha fet la centrada des de la línia de fons i l’atacant no ha perdonat empenyent l’esfèrica al fons de la xarxa. El gol ha acomodat el Peralada i Marc Nierga ha provat una vaselina que ha marxat a fora per poc que hagués pogut rematar als locals, poc fins a partir de la zona de tres quarts.

Remuntada local

En la segona part, l’equip local ha sortit intens amb la intenció de pressionar als xampanyers. De fet, en el 55’, el col·legiat ha xiulat penal per unes suposades mans de Santi Varese. La pena màxima no l’ha desaprofitat Roger Garcia, que ha enganyat Aroca per establir l’empat a un gol.

La Grama ha aconseguit massa aviat l’objectiu d’empatar el matx i tenir opcions d’una remuntada que ha aconseguit en el 75 gràcies a una diana a porteria buida de Mike Cevallos, després d’aprofitar una pilota sense amo a dins de l’àrea petita.

El Peralada ha tret una mica d’orgull en el tram final per intentar esgarrapar com a mínim un punt, però la falta d’idees o la intervenció de Manu Martín ho han evitat.

La nota positiva del matx per als de l’Alt Empordà ha estat el retorn de Marc Gelmà als terreny de joc després de superar una greu lesió al genoll. El migcampista va tornar a participar d’un matx oficial 414 dies després de lesionar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)