Més futbol

El Llevant les Planes es retroba amb la victòria (0-1)

Victòria vital per al Llevant les Planes. El conjunt de Ferran Cabello s’ha emportat tres punts molt valuosos de camp del Granadilla (0-1).

Les catalanes han arrencat el duel sabent que ocupaven places de descens després del triomf de l’Alavés contra el Sevilla aquest migdia. La pressió, la necessitat i l’obligació per a les de Sant Joan Despí era encara major després de sis derrotes consecutives i vuit jornades sense vèncer. El Llevant ha trepitjat més àrea rival en els primers minuts, però sense perill. Irina és qui més ho ha intentat. La màxima golejadora de l’equip ha tornat a ser decisiva, ja que seu ha estat el gol de la victòria. Pilar Garrote ha despenjat una pilota dins l’àrea rival i Irina no s’ho ha pensat dues vegades per engaltar una rosca perfecta al pal llarg (31’). Abans del descans, Nuria Garrote ha fregat el 0-2 amb un xut llunyà (45’).

El Granadilla ha mogut la banqueta en el segon temps amb la intenció de sacsejar el partit i capgirar el marcador. Les locals s’han bolcat a l’atac, penjant pilotes a l’àrea del Llevant. En una de les centrades des de la dreta, Struck ha estat a punt de marcar-se en pròpia porteria, però Bacic ha reaccionat bé (68’). El Llevant les Planes s’ha defensat bé i, ja en el temps afegit, Irina ha tingut la sentència definitiva, però ha errat en el cara a cara davant Noelia, que ha posat la mà (93’).