Mundial

“És el millor moment”

Lionel Scaloni. Seleccionador de l’Argentina

El seleccionador argentí, Lionel Scaloni, va agafar el càrrec després del mundial de Rússia. Els dubtes l’envoltaven, sobretot per la seva inexperiència. Però les crítiques ara, quatre anys després, queden enterrades. “Som a les portes d’una final del mundial, però el més important ha estat el camí. Quan gaudeixes, les coses tenen un altre gust”, va dir. Scaloni veu l’equip preparat. “El nostre triomf és que tots els jugadors senten que formen part d’això. Estem en el nostre millor moment.”

Scaloni va deixar clar que el partit va més enllà del duel entre Messi i Mbappé i que sap què han de fer: “Sabem com atacar-los i tenim clar el pla de partit. No sabem res del virus; ens centrem en com hem de jugar.” Finalment, va parlar sobre el suport rebut de l’afició: “M’encantaria que tots els aficionats poguessin entrar al camp. Tenim la millor afició del món. Necessitaven una alegria i els l’estem donant. El futbol és un esport, però a l’Argentina és més que això. Que la gent hagi estat feliç durant el mundial ens emociona.”

“Messi és feliç”

També va parlar el Dibu Martínez, un dels herois del mundial i gran amic de Messi: “Veig Messi feliç. Era difícil superar el Leo de la copa Amèrica, però ara el veig millor.” Sobre el partit, va reconèixer que “és una bogeria jugar una final del mundial” i que els agrada no ser favorits. “No ens sentim inferiors a cap equip”, va dir.

LA PRÈVIA

A l’Argentina el futbol és més que un esport, i l’afició necessitava una alegria
Lionel Scaloni
seleccionador dE L’argentina
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)