Mundial

“Cal mantenir la calma”

Didier Deschamps. Seleccionador de França

Baixes d’última hora, el cas Benzema i un virus. Una sèrie d’obstacles han format part del camí de la campiona a Qatar. El seleccionador francès, Didier Deschamps, va explicar que l’estat anímic serà clau. “Hem de gestionar les emocions. En partits així, cal mantenir la calma. El context és especial. Sé que als argentins, i també a alguns francesos, els agradaria que Messi guanyés. Intentarem que no passi.” Sobre el virus, va assegurar que prenen “totes les precaucions”.

Des del 2012 en el càrrec, Deschamps no mira més enllà del duel d’avui: “La selecció és el millor que m’ha passat en la vida. Soc feliç. La selecció està per damunt de tot, estic al seu servei. Només penso en la final.” Una final en què els argentins seran majoria, però el tècnic ho va obviar deixant clar que “el rival estarà a la gespa”.

Deschamps també va mostrar-se tranquil respecte a la figura d’Mbappé: “Quan ha de parlar, parla. Necessita pau. Està centrat en allò que ha de fer. Es troba molt bé.”

“Vivim el present”

El capità francès, Hugo Lloris, va aferrar-se a la resiliència de l’equip. “El context és diferent al de fa quatre anys. Vivim el present i volem escriure la nostra pròpia història. Tenim una mentalitat forta i lluitadora”, va explicar el porter. Respecte a la figura de Messi, Lloris va voler centrar-se en el col·lectiu. “És una final, i no ens podem centrar només en Messi. Hi ha massa coses en joc”, va dir.

LA PRÈVIA

És un context especial. Molts volen que guanyi Messi, però intentarem que això no passi
Didier Deschamps
seleccionador de frança
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)