1a divisió

Courtois i el VAR salven el Madrid

1a divisió. Les fenomenals aturades del porter belga i un polèmic penal advertit des de la sala de videoarbitratge en el minut 83 impulsen el conjunt blanc, que dorm líder, al feu del Valladolid

Valladolid 0 Real Madrid 2

VALLADOLID:Masip; Fresneda, Joaquín Fernández, Javi Sánchez, Escudero (Luis Pérez, 59’); Roque Mesa (Kike Pérezm 60’), Monchu (Weissman, 84’), Aguado; Iván Sánchez (Plata, 55’), Sergio León i Óscar Plano (Kenedy, 84’).REAL MADRID:Courtois; Carvajal (Lucas Vázquez, 59’), Rudiger, Alaba, Mendy; Valverde (Tchouaméni, 88’), Kroos, Ceballos (Camavinga, 69’); Asensio (Rodrygo, 59’), Benzema i Vinicius (Modric, 88’).GOLS:0-1 (83’) Benzema (p.). 0-2 (89’) Benzema.ÀRBITRE:Munuera Montero (comitè andalús).T.G:als locals Javi Sánchez i Joaquin Fernández.T.V:directa a Sergio León (82’) del Valladolid.

El Real Madrid ha dormit líder, un punt per sobre del Barça. El conjunt dirigit per Carlo Ancelotti va imposar-se (0-2) al Valladolid, en un partit en què va mostrar una versió força fluixa i en què va viure sostingut per Courtois, autor d’aturades fenomenals i que va acabar decantant amb un gol de penal en el minut 83. Una pena màxima, que va aixecar polseguera, amb expulsió de Sergio León per reclamar inclosa, ja que va ser assenyalada després que l’àrbitre fos advertit pel VAR, en una acció, molt protestada pel conjunt local, ja que va ser un d’aquests penals moderns, que només es veuen per televisió i que, fins i tot així, ofereixen dubtes. I és que la infracció, per mans de Javi Sánchez, va ser en una pugna aèria, quan el defensa del Valladolid estava d’esquena i, sense saber on era res, la pilota va impactar-li al braç. No la va apreciar el col·legiat en primera instància, sí després de mirar-s’ho al monitor. Benzema, que havia fet fins aleshores un matx força dolent, va transformar (83’) el penal i, poc després, va sentenciar (89’) a passada de Camavinga.

Li va costar, doncs, a l’equip blanc, després de l’aturada pel mundial, i hauria pogut encaixar un gol abans d’avançar-se si Courtois no s’hagués lluït amb dues intervencions, una en un xutàs d’Aguado (36’) i una altra en una rematada de cap de Sergio León (67’) a la sortida d’un córner. La més clara dels madridistes, fins al penal, havia estat a les botes de Benzema (18’), que va fallar un gol cantat a l’àrea petita.

Cristiano Ronaldo, a l’Al-Nassr

L’astre portuguès, emblema madridista la darrera dècada, fitxa finalment per l’Al-Nassr. Cristiano Ronaldo, de 37 anys, que va desvincular-se del Manchester United fa un mes, s’uneix a l’equip de l’Aràbia Saudita per les properes dues temporades, fins al 2025.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)