1a divisió

El palamosí Álvaro Rodríguez debuta a primera amb el Madrid

El Madrid ha guanyat 0-2 a El Sadar i s’ha situat provisionalment a cinc punts del Barça. El conjunt blanc ha hagut de treballar-se els tres punts amb dos gols en el tram final. El primer ha estat obra de Valverde (78’) i el segon ja en l’afegit d’Asensio assistit pel davanter palamosí Álvaro Rodríguez, que ha debutat amb el primer equip del Madrid a primera divisió (92’). El fill de l’exjugador del Palamós Coquito Rodríguez, que es va formar al Global Palamós, al Gironès-Sàbat i al Girona, just abans d’aterrar al conjunt madrileny ja en etapa de juvenil.

Álvaro Rodríguez va debutar amb el primer equip blanc en un partit de copa contra el Cacereño disputant els darrers 22 minuts i a El Sadar ho ha fet en la lliga i per la porta gran. L’uruguaià nascut a Palamós ha sortit al camp substituint Rodrygo en el 88 i un minut després ha assistit a Vinicius en un gol que ha acabat anul·lat pel VAR per fora de joc en l’inici de la jugada. En l’afegit, ha pressionat molt bé la sortida de pilota d’Unai García i ha tornat a repartit un gol, aquest sí legal, a Asensio, que no ha perdonat davant Sergi Herrera.

Álvaro Rodríguez està vivint un bon moment ja que ve de fer un gran torneig sud-americà amb la selecció de l’Uruguai sub-20. Les lesions de Benzema li han obert les portes del primer equip i ho està aprofitant molt bé per revaloritzar-se i guanyar-se un lloc en la plantilla blanca en un futur pròxim (només té 18 anys).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)