1a divisió FEF

Estanis Pedrola reactiva el Barça Atlètic

1a divisió FEF. El conjunt de Rafa Márquez guanya cinc jornades després

Barça Atlètic 3 Alcoià 0

BARÇA ATLÈTIC:Arnau Tenas, Dionkou, Alex Zalaya, Pelayo (Chadi Riad, 76’), Núñez (Vega, 76’), Moha (Aranda, 65’), Marc Casadó, Carbonell, Estanis Pedrola (Juanda, 65’), Roberto i Luismi Cruz (Pocho Román, 72’).ALCOIÀ:Bañuz, Carbonell (Armental, 63’), Ferriz, González, Lillo, Beltrán (Koke, 70’), Casanova (Agüero, 80’), Moyita (Akono, 70’), Miranda, Soler i Lizoain (Rubio, 63’).GOLS:1-0 (11’) Estanis Pedrola. 2-0 (51’) Roberto. 3-0 (62’) Estanis Pedrola.ÀRBITRE:Abraham Domínguez Cervantes.T.G.:A Lizoain, Beltrán, Carbonell, Soler i Fran Miranda.

Important victòria del filial del Barça contra l’Alcoià. L’equip de Rafa Márquez va tornar a guanyar cinc jornades després i suma ja 38 punts, els mateixos que l’Amorebieta, l’últim equip situat en zona de play-off d’ascens. Estanis Pedrola va inaugurar i tancar el marcador. El primer gol en el minut 11, després de fer una gran diagonal i connectar un gran xut buscant el pal llarg. Estanis va repetir en el minut 62, després d’una centrada d’Álvaro Núñez. L’altre gol blaugrana va portar la firma de Roberto, que no marcava des de la cinquena jornada.