1a divisió FEF

Llei Estanis a la Nova Creu Alta

1a divisió FEF. El Barça Atlètic, amb Pablo Torre de titular, guanya en la visita a Sabadell amb un doblet d’Estanis Pedrola

Sabadell 1 Barça Atlètic 2

SABADELL:Ortolà, Astals, Guillem, Pau Resta (Alberto, 46’), Ricard Puig (Ismael Athuman, 70’), Carrión, Corbalán (Álex Gualda, 59’), Sergi Altimira, Cristian Herrera (Vladys, 70’), Moha Keita (Dieste, 70’) i Pau Víctor.BARÇA ATLÈTIC:Astralaga, Álvaro Núñez, Pelayo, Zalaya, Román Vega (Sergi Domínguez, 95’), Moha Moukhliss (Aranda, 88’), Casadó, Pablo Torre (Àlex Carbonell, 75’), Luismi Cruz (Pocho Román, 88’), Roberto Fernández i Estanis Pedrola (Juanda, 75’).GOLS:0-1 (6’) Estanis Pedrola. 0-2 (35’) Estanis Pedrola. 1-2 (72’) David Astals.ÀRBITRE:Sergi Claudiu Muresan (comitè valencià). T.G.: A Pau Resta, Moha Keita, Altimira i Astals. T.V.: A Busquets, assistent de Rafa Márquez.PÚBLIC:5.183 espectadors a la Nova Creu Alta.

Victòria importantíssima del Barça Atlètic en la seva visita a la Nova Creu Alta. El conjunt dirigit per Rafa Márquez va guanyar a Sabadell amb dos gols d’Estanis Pedrola i continua en llocs de play-off.

Pablo Torre va ser titular amb el filial blaugrana, però els dos noms propis van ser Luismi i Estanis. Dues assistències i dos gols. Gran connexió. El primer gol del partit va arribar en el minut 6. Luismi Cruz va fer una gran conducció i Estanis va fer la resta: finta i pilota a l’escaire. El gol va fer mal a un Sabadell que només dos minuts abans havia estavellat la pilota al pal (Armando Corbalán). En el minut 34 de partit Estanis Pedrola va tornar a aparèixer per marcar el seu setè gol de la temporada. El gol del Sabadell el va marcar Astals després de deixar asseguts dos defenses del Barça dins l’àrea i rematar amb encert (72’).

Victòria important d’un Barça que afrontava el partit amb les baixes de Chadi, Ilias, Víctor Barberà, Tenas i Diounkou, convocats amb les seves seleccions, i Txus Alba, sancionat.