1a divisió FEF

El Nàstic surt guanyador del duel català (0-1)

Sabadell i Nàstic protagonitzaven el duel català de la primera federació amb l’objectiu d’allunyar-se del descens. Qui n’ha sortit vencedor ha estat l’equip tarragoní, que n’ha tingut prou amb un gol en pròpia porteria dels arlequinats per endur-se tres punts vitals en la lluita per salvar-se (0-1).

La primera arribada del partit l’ha protagonitzat el conjunt visitant, amb un tímid remat de cap molt forçat de Marc Fernández que ha sortit desviat (7’). La resposta del Sabadell ha estat immediata amb un xut llunyà de Gualda que ha marxat per sobre del travesser (9’). Ha estat un duel igualat, però els arlequinats han portat una mica més la iniciativa en atac i han disposat de les oportunitats més clares. El problema és que s’han topat amb un gran Manu García. El porter grana ha tret una falta picada per Alberto (16’) i un xut potent d’Astals dins l’àrea (24’). Encara abans de la mitja hora, Pau Víctor ha perdonat tot sol al segon pal a la sortida d’un córner (27’). El Sabadell mereixia el gol, però qui l’ha trobat ha estat el Nàstic en una falta lateral. Nil Jiménez ha penjat l’esfèrica a l’àrea, Guillermo l’ha prolongat a l’àrea petita i Juanmi Carrión, que intentava evitar la rematada d’un rival, s’ha introduït la pilota en la seva pròpia porteria (30’). Una gerra d’aigua freda per al conjunt de Miki Lladó.

El Sabadell ha continuat bolcant-se a l’atac en la segona meitat, però cada vegada amb més cor que cap veient que els minuts corrien. Pau Víctor ha tingut la primera només arrencar, amb un cara a cara davant Manu García. El davanter, però, ha rematat al lateral de la xarxa (46’). La resta d’accions ofensives dels arlequinats han estat, majoritàriament, xuts des de la llarga distància i precipitats. Per la seva part, el Nàstic n’ha tingut una, però ha estat molt clara. En una transició ràpida, Marc Fernández s’ha plantat a l’àrea rival, ha retallat i ha xutat, però Ortolá ha respost bé (55’). Els nervis s’han començat a apoderar dels jugadors del Sabadell, que erraven controls i perdien pilotes fàcils, i del públic de la Nova Creu Alta.

El Nàstic té ara un coixí de vuit punts respecte el descens. El Sabadell es queda a dos de la zona vermella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)