1a divisió FEF

El travesser nega el triomf del Barça Atlètic a Los Pajaritos al darrer segon (0-0)

Els blaugranes sumen un punt a domicili en un partit gris per mantenir-se amb punts de promoció d’ascens i encadenar la novena jornada sense perdre

El Barça Atlètic empata sense gols a Los Pajaritos davant el Numancia (0-0). Els blaugranes sumen un punt en un partit molt igualat que s’ha pogut decidir en la darrera jugada amb una rematada de Roberto que ha impactat al travesser per negar-li el triomf als “culés”. És el novè partit sense perdre del filial, que es col·loca ara sisè, i continua aferrat al “play-off”.

Partit força espès dels homes de Rafa Márquez. El Numancia ha fet una gran tasca en pressió i posicionament i ha aconseguit curtcircuitar la sortida d’un Barça que, malgrat que no ha deixat d’intentar-ho, no ha pogut progressar amb continuïtat en gairebé cap instant. De fet, els blaugranes tan sols han generat una situació de perill en tot el primer temps. Ha estat Luismi Cruz amb la seva habitual diagonal d’esquerra a dreta per acabar rematant a porteria, obligant a aparèixer a Ayesa. Per contra, els locals han tingut dues opcions molt clares en botes de Carrillo que han acabat per sobre de la porteria de Tenas.

Ha iniciat bé el segon temps el Barça per fer, probablement, els millors minuts del partit. Ha tornat a aparèixer Luismi i ho ha provat també Riad en un servei de cantonada, però el porter Ayesa ha evitat el gol. S’ha anat diluint aquesta empenta amb el pas dels minuts, el partit s’ha igualat i la presència amb perill a les àrees ha estat escassa per part d’ambdós conjunts durant la segona meitat. I gairebé en la darrera acció del partit el filial barceloní ha vist com la victòria li tocava els dits, però el travesser ha rebutjat la rematada de Roberto per mantenir les taules.

El Barça Atlètic no ha quallat un gran partit a Los Pajaritos. Com ja li ha passat en altres partits aquesta temporada, l’equip s’ha encallat en excés i ha generat molt poca amenaça en atac. Tot i això, els de Márquez han tornat a demostrar que saben competir en moltes situacions, amb pilota i sense, i que no es tornen bojos quan les coses no surten del tot bé. Aquest factor els permet no sortir dels partits i estar sempre a prop de sumar. Ho han tornat a fer una plaça complicada com Los Pajaritos per mantenir-se amb els mateixos punts que marquen la zona de “play-off”. Set jornades pel final i amb les opcions intactes per lluitar per l’objectiu.