3a divisió FEF

El Peralada jugarà el ‘play-off’ d’ascens a 2a divisió FEF

El Peralada va tenir dijous l’oportunitat de segellar la classificació per al play-off d’ascens a 2a divisió FEF, però després de més d’una volta sense perdre a casa els xampanyers van caure derrotats contra el Castelldefels (1-2). Els de Miquel Àngel Muñoz i Àlex Marsal, però, no han hagut d’esperar gaire per celebrar la classificació per la promoció d’ascens, i és que l’empat d’aquest migdia del Girona B contra el Sant Andreu (1-1) ha fet que la classificació dels de l’Alt Empordà pel play-off d’ascens ja sigui matemàtica, ja que tenen un marge de set punts respecte la sisena posició quan només queden dues jornades per disputar-se. A més, el gol a última hora de l’Europa contra l’Hospitalet (2-2) ha fet que el Peralada mantingui la tercera posició, cosa que donaria avantatge en la primera eliminatòria en cas d’empat.

Serà la segona vegada que el Peralada jugui el play-off d’ascens després de ferho la temporada 2016/17, quan els xampanyers eren el filial del Girona i van lluitar per un ascens a 2a divisió B que es va escapar en l’últim moment sobre la gespa, però que es va acabar aconseguint als despatxos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)