3a divisió FEF

El Peralada, preparat per a la segona fase d’ascens

3a divisió FEF. Els xampanyers afronten el seu segon ‘play-off’, després de jugar-lo per primer cop el 2017, quan van acabar pujant als despatxos

El Peralada va segellar la seva presència a la lligueta d’ascens a segona divisió FEF a dues jornades del final. Els de Miquel Àngel Muñoz i Àlex Marsal quedaran matemàticament entre els cinc primers, amb la tercera posició com a objectiu per tenir a favor el factor camp en el primer partit. Serà el segon cop que el club disputi el play-off, amb el precedent de la temporada 2016/17, quan ja eren el filial del Girona i van acabar pujant a segona B als despatxos.

Aquella campanya, el Peralada va quedar segon de la lliga regular, després de protagonitzar una lluita acarnissada amb l’Olot pel títol. Els d’Arnau Sala es van enfrontar al Móstoles en la primera eliminatòria, que van resoldre amb un plàcid resultat global de 3-0. En la següent, van fer valer els tres gols que van marcar al Conquense en el primer matx i es van classificar per a la fase final amb un resultat de 4-3. La igualtat amb l’últim rival, el Rápido de Bouzas, va ser màxima, ja que van empatar els dos partits, amb la mala sort d’haver marcat menys gols fora de casa i quedar-se a les portes de l’ascens. Finalment, l’estiu del 2017, el Gavà va patir un descens administratiu per impagaments, i el Peralada, per mitjà del Girona, va comprar la seva plaça al bronze.

Aquesta temporada no han quedat tan a prop de la primera plaça com aquell any, però s’han mantingut imbatuts més d’una volta sencera a casa –des del novembre fins a l’antepenúltima jornada–. A més, han estat un equip que s’ha mantingut quasi sempre en places de promoció, i és el tercer conjunt que més gols fa, empatat amb el líder del grup cinquè, l’Europa. Veurem si els xampanyers poden fer-se valer i aconseguir el final més desitjat que no van poder assolir a la gespa el juny del 2017.

ASCENS L’ANY 2017

El Gavà va patir un descens administratiu i el Girona li va comprar la plaça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)