3a divisió FEF

El Peralada visita a una Rapitenca ferida

El Peralada ja sap que serà, per segona vegada a la seva història, equip de play-off a la Segona divisió FEF. Això no obstant, a la lliga regular encara li resten dos partits. Avui el conjunt de Miquel Ángel Muñoz tindrà el desplaçament més llarg del curs, l’equip s’enfrontarà a la Rapitenca, situada en zona de descens, i que estarà acompanyada per un camp ple de gom a gom. El matx, corresponent a la jornada 29, es jugarà al municipal de la Devesa a partir de les cinc de la tarda.

Fernando García, president del club, va fer aquestes declaracions després de l’empat polèmic al camp de la Pobla Mafumet: “El dissabte (avui) La Devesa serà un infern. L’entrada serà gratuïts i serà un d’aquells partits que al soci li agradarà”. El conjunt de les Terres de l’Ebre va empatar a 2 i actualment està situada en catorzena posició, en descens. Per contra, el Peralada (48 punts) lluitarà per conservar la tercera posició amb l’Hospitalet i el San Cristóbal a un i dos punts respectivament.

Amb aquest ambient, els xampanyers intentaran acabar el millor possible l’últim desplaçament abans d’iniciar, el 30 d’abril, els quarts de play-off. Pel matx, Muñoz tindrà les baixes de Micaló i Palacíos; per contra, el gironí Sergi Solans tornarà a la convocatòria

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)