1a divisió FEF

El Sabadell fa un cop sobre la taula en superar el Castelló (3-1)

Els arlequinats s’han imposat a un rival d’entitat a la Nova Creu Alta en un partit on han competit molt bé i surten així del descens

El Sabadell supera al Castelló (3-1) a la Nova Creu Alta i fa un cop sobre la taula quan es trobava en una situació límit. L’equip suma tres punts davant un oponent de la zona alta i surt dels llocs de descens.

Ha competit bé tots els moments el Sabadell. Els de Miki Lladó sabien el rival que hi havia davant, una de les millors plantilles de la categoria, i que això implicaria tenir moments d’haver de patir i defensar-se. Ho han acceptat i han treballat bé per reduir riscos en un bon inici dels visitants, i en una transició al minut 20 Pau Víctor ha forçat un penal que Alberto Fernández ha convertit en l’1 a 0. Ha reaccionat bé el Castelló, que ha obligat els arlequinats a recular fins a àrea pròpia. Però, de nou, han estat impecables. I ha arribat una nova pilota aturada. No un penal, però gairebé si es tracta d’una falta a la frontal pel mateix Alberto. L’ha clavada a l’escaire.

Gran avantatge per afrontar un segon temps on el rendiment també ha estat molt positiu. Domini pel Castelló, com era d’esperar, però ben poques concessions d’un Sabadell sòlid. Tan sols un parell d’intents que han obligat a intervenir a Ortolà. De fet, han estat els locals qui han tingut les més clares en botes de Pau Víctor. La primera li ha aturat Pastor, la segona s’ha estavellat al pal. Però el guió perfecte s’ha acabat completant ja en el tram final. El jove Vladys ha aprofitat una pèrdua visitant per segellar el partit. En l’última acció Iago Indias ha maquillat el resultat.

Tres punts vitals en un moment crucial i davant un rival d’entitat. Un cop sobre la taula quan més falta li feia a l’equip que, a més, aprofita els resultats de la resta d’equips i surt de la zona de descens, col·locant-se un punt per sobre. Queda molt per remar, però ha estat un pas clau i indispensable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)