1a divisió FEF

Victòria capital del Sabadell a Las Gaunas (0-1)

Els arlequinats s’imposen per la mínima amb un gol de Carrión i amplien el marge respecte a la zona de descens

El Sabadell guanya al camp de la SD Logronyès i suma una victòria importantíssima per respirar i evitar les opcions de caure en zona de descens aquesta mateixa jornada. Els arlequinats s’han imposat per la mínima gràcies a un gol de Juanmi Carrión al primer temps.

El partit ha estat molt obert des de l’inici. Els de Logronyo són un equip amb una proposta molt ofensiva i atrevida, estan fent una gran campanya amb aquesta idea. El Sabadell té futbolistes que gaudeixin amb la pilota i amb espais. Han generat situacions de perill ambdós conjunts, però el primer que ha encertat ha estat Juanmi Carrión, que ha culminat una bona jugada col·lectiva amb un gran llançament amb cama esquerra.

Res ha canviat el partit amb el gol. Els de La Rioja buscant l’empat, exigint als catalans en defensa i fent aparèixer a Ortolà en diverses ocasions. Però els de Miki Lladó han quallat un partidàs també a la segona meitat, i han vist el 0 a 2 ben a prop en diverses situacions, sobretot en botes d’un Pau Víctor que ha acabat lesionat.

Triomf capital per un Sabadell que queda ara, a l’espera dels darrers partits, quatre punts per sobre del descens quan resten cinc jornades pel final. Dues victòries consecutives en el moment clau per evitar un final de temporada dramàtic, malgrat que encara queda molta feina per fer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)