1a divisió FEF

El Sabadell guanya La Nucía i assegura la permanència (2-0)

El Sabadell ha confirmat el seu magnífic estat de forma amb una victòria contra La Nucía (2-0) que certifica la seva continuïtat a primera FEF. El conjunt arlequinat, que ha resolt el duel en la segona meitat, jugant contra deu, ha fet 13 dels últims 15 punts en joc.

El Sabadell ha assumit el control del joc des del començament, però en la primera meitat li ha costat traduir-ho en ocasions de perill. La més clara ha estat de Pau Víctor, que ha vist com Valens li rebutjava el xut (33’).

Poc després del descans, La Nucía ha perdut Thomas Dasquet, que ha vist la segona targeta groga (51’). Amb superioritat numèrica, el domini dels vallesans s’ha intensificat. I Guillem Molina ha obert la llauna amb un xut espectacular des de lluny (65’). Els arlequinats han tingut un ensurt en una ocasió dels visitants molt ben resolta per Ortolá (78’). Ha estat el preludi del gol de la tranquil·litat, obra d’Armando (80’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)