3a divisió FEF

L’Olot renova Ayala, un líder de la defensa

3a divisió FEF. Primera renovació d’altura per a un conjunt olotí que continua planificant la nova temporada després del descens

L’Olot va anunciar la renovació d’un dels seus puntals de la defensa. Uri Ayala sumarà el seu tercer curs amb l’equip de la Garrotxa després de segellar la seva continuïtat tot i tastar, i amb bona nota, la segona FEF amb els olotins i descendir de categoria. Ayala acumula 49 partits amb l’Olot, i és que, en les dues campanyes que ha completat al club, ha tingut algun contratemps en forma de lesió que li ha impedit ajudar més el seu equip. Tot i això, el central gironí és un referent de la rereguarda i s’ha de convertir en un líder per a la plantilla dirigida per Pedro Dólera: “Em sento en deute amb l’Olot per haver baixat de categoria i vull portar-lo on es mereix”, deia Uri Ayala, que afegia: “La meva primera opció sempre ha estat quedar-me aquí i confio en el projecte. Sempre que s’ha baixat s’ha tornat a pujar i aquest any ho tornarem a fer.” L’Olot ja ha anunciat les baixes de Forgas, Eloi, Xumetra i Aimar, i ha fitxat Roquet (Tona).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)