3a divisió FEF

Marc Mas iniciarà la seva segona etapa a l’Olot

L’Olot ha anunciat el fitxatge de Marc Mas, un golejador de volada, que torna al club per intentar ascendir de nou a segona FEF, com ja va fer la temporada 2016/17.

El de Sils va arribar al club en la seva primera etapa procedent del Peralada (21 gols) i en el seu primer curs va ser el màxim golejador del grup cinquè de tercera amb 30 gols. La seva diana en la tornada de l’eliminatòria de campions per pujar a segona B contra l’Sporting B va donar l’ascens als garrotxins, que van iniciar un cicle de tres anys a la categoria de bronze.

Mas va marxar de l’entitat l’estiu del 2019 per iniciar una aventura al futbol suec militant al GIF Sundsvall però la campanya següent va firmar pel Linares a segona B (cinc gols) i posteriorment amb la Nucía, equip amb el qual va ascendir a primera FEF (dues dianes). La temporada passada, l’ariet va jugar amb l’Eivissa, equip que com l’Olot va descendir a tercera (sis gols).

““Estic molt content i il·lusionat de poder tornar a vestir la samarreta de l’Olot. Des que vaig marxar sempre he tingut clar que algun cop la tornaria a vestir i crec que ara és el moment”, ha dit el davanter, que afegeix: “Els meus objectius són tornar a gaudir al camp de l’Olot i intentar pujar de categoria. Està clar que en la meva posició l’objectiu és fer gols, però sobretot és competir i aportar experiència per ajudar als companys”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)