Més futbol

El Brasil, a Cornellà i contra el racisme

Amistós. La ‘canarinha’, que va sortir al camp vestida de color negre, derrota Guinea (4-1)

La selecció brasilera ha passat uns dies a Catalunya, on ahir va disputar el primer partit d’aquesta finestra de compromisos internacionals.

La canarinha va enfrontar-se al combinat de Guinea a l’Stage Front Stadium de Cornellà-El Prat i va guanyar per 4-1. Ara bé, el resultat va ser el de menys. La selecció brasilera va aprofitar el partit per fer un clam contra el racisme. Poques setmanes després de l’incident de Vinícius a Mestalla, la canarinha va saltar sobre la gespa amb un equipament absolutament negre. En el segon temps, però, va tornar al seu color habitual. El madridista va fer el 4-1.

Un partit contra el racisme, però, que, segons sembla, va tenir un episodi negatiu. Felipe Silveira, amic i assessor de Vinícius, va afirmar haver rebut un atac racista d’un guarda de seguretat de l’estadi que va treure un plàtan de la butxaca i va dir: “Mans amunt, aquesta és la meva pistola contra tu”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)