Més futbol

Sarina Wiegman revalida el premi com a millor entrenadora de l’any de la UEFA

Sarina Wiegman ha guanyat per segon any consecutiu el premi a millor entrenador/a d’un equip femení de l’any de la UEFA. Wiegman va liderar l’èxit d’Anglaterra en la eurocopa del 2022 i va repetir una gran actuació en el mundial d’Australia i Nova Zelanda aquest estiu, arribant a la final on caurien contra Espanya. Quan ha recollit el guardó, Wiegman ha fet una especial menció al paper de la selecció espanyola en el mundial i ha dedicat un aplaudiment dirigit a totes les jugadores del combinat espanyol.

Així doncs, el tècnic blaugrana, Jonatan Giráldez, s’ha quedat sense premi després d’una gran temporada, portant el Barça a ser campió de la Champions, la supercopa i la lliga. El seleccionador espanyol, campió de la copa del món, Jorge Vilda, era l’altre tècnic que optava a aquest premi. Tota la polèmica que hi ha hagut i encara hi ha amb el petó forçat de Luis Rubiales a Jenni Hermoso li ha pogut passar factura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)