Més futbol

Aitana, millor jugadora i reivindicativa

Aitana Bonmatí ha rebut avui al Foro Grimaldi (Mònaco) el reconeixement a la seva espectacular temporada. Campiona de la Champions, la supercopa i la lliga amb el Barça el curs passat i recentment guanyadora del mundial amb Espanya, han estat mèrits més que suficients per ser guardonada com a millor jugadora de l’any de la UEFA.

La de Sant Pere de Ribes, que ha agafat el relleu d’Alèxia Putellas, guanyadora el 2021 i 2022, ha superat en les votacions a la seva companya de selecció Olga Carmona (autora del gol en la final del mundial contra Anglaterra) i l’australiana Sam Kerr (Chelsea).

“Per a mi és un orgull i un privilegi estar aquí en el dia d’avui després d’una gran temporada. Una temporada que mai oblidaré i m’agradaria compartir aquest premi amb totes les meves companyes perquè sense elles no estaria aquí. Tinc la sort de jugar amb gent meravellosa que em fa millor cada dia, així com també el club i tot l’staff. Soc una privilegiada”, ha explicat Aitana. “Tinc la sort de jugar en un club espectacular, que em dona l’oportunitat de jugar amb les millors jugadores del món i que em fa ser cada dia millor”, ha continuat.

Per últim, ha estat molt contundent amb un dur missatge cap a Rubiales: “No estan sent uns moments molt bons en el futbol espanyol. Venim de guanyar el mundial, però no s’està parlant gaire d’això perquè han passat coses que no m’agradaria deixar passar. Com a societat no hem de permetre que hi hagi abús de poder en una relació laboral, així com faltes de respecte. A la meva companya Jenni i a totes les dones que pateixen el mateix, m’agradaria dir-vos que estem amb vosaltres. Espero que seguim treballant perquè aquesta societat millori”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)