3a divisió FEF

Tot a punt per iniciar la funció

3a divisió FEF. Els quatre equips gironins, a punt per a l’inici de la lliga

Aquest cap de setmana comença el curs per als equips gironins de la tercera divisió FEF. Aquest any, la categoria tindrà fins a quatre representants gironins. Els repetidors: el Peralada i el Girona B. I els nouvinguts: l’Olot, per descens, i l’Escala, que acaba de pujar. La temporada està d’estrena, igual que la majoria de banquetes gironines. Només repeteix un dels tècnics, i no és estrany que sigui Arnau Sala, del conjunt escalenc, després de l’èxit de l’ascens del curs passat. La resta de combinats han preferit canviar d’aires. Els blanc-i-vermells, després de sis temporades, s’han acomiadat d’Àxel Vizuete, i l’encarregat d’agafar el timó és Sergi Mora, procedent del juvenil. A la Garrotxa hi arriba el barceloní Pedro Dólera, i el conjunt xampanyer el dirigirà Àlex Marsal, fins ara segon entrenador.

L’Olot, després de la patacada, té molt clar l’objectiu per a aquesta temporada: tornar a segona FEF. L’Escala, que acaba d’arribar a la categoria, vol mantenir-s’hi, sabent que no serà gens fàcil. El filial blanc-i-vermell, que la temporada passada va acabar vuitè, no només intentarà millorar, sinó també restar distància en categories respecte al primer equip. Per tant, intentaran aconseguir l’ascens com calgui. El Peralada lluitarà per no quedar-se, altre cop, a les portes de segona FEF. Els xampanyers, que es van classificar com a cinquens, van perdre la primera eliminatòria de la campanya passada contra el Sant Andreu –que, finalment, va pujar.

Tot els conjunts gironins debutaran diumenge. Els primers seran el filial gironí, que es desplaçaran fins a Tona (11.45 h). Els següents seran l’Olot i el Peralada, que s’estrenaran amb el primer derbi gironí de la temporada (municipal d’Olot, 17 h). I finalment, l’Escala debutarà contra el Reus (18 h), equip que també s’estrena a tercera FEF.

AMB AL·LICIENTS

L’Escala debuta en la categoria, que començarà amb un duel entre l’Olot i el Peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)