El Girona B perd en l’estrena al camp del Tona (3-2)

Tona 3 Girona B 2

TONA:Aroca, Dan Coll, Lluc Banús, Èric Vilanova, Dídac (Quer, 73’), Campayo (Casanova, 73’), Escarrabill, Pol Fernández (Casanovas, 68’), Àlex Jiménez (Ferran, 76’), Nil Salarich i Pau Morer.GIRONA B:Juanvi, Alegre, Monjonell, Antal, Almansa, Selvi (Melinchenko, 76’), Ot Serrano (Shin, 46’), Iker Almena, Enric Garcia (Dos Reis, 73’), Minsu (Sarasa, 46’) i Sergi Solans (Suzuki, 86’).GOLS:0-1 (3’) Enric Garcia. 1-1 (17’) Campayo. 2-1 (19’) Campayo. 2-2 (44’) Monjonell, de penal. 3-2 (58’) Nil Salarich.ÀRBITRE:Fonts Alabau.T.G.:al local Escarrabill; i als visitants Ot Serrano, Selvi i Almansa.

L’etapa de Sergi Mora a la banqueta del Girona B no ha pogut començar amb una alegria, i és que el filial gironí ha perdut aquest migdia al camp d’un Tona que ha estat lleugerament superior i ha aprofitat millor les seves ocasions, tot i que ha hagut de reaccionar a un gol molt matiner el Girona B.

Els de Sergi Mora han començat molt bé, amb un gol matiner d’Enric quan només s’havien jugat tres minuts. El 0-1, però, no ha posat nerviós al conjunt local, que ha dominat el joc i ha estat capaç de capgirar el marcador. Campayo ha estat el gran protagonisme, i és que ha marcat dues dianes en dos minuts en accions pràcticament idèntiques, rematant una centrada des de la dreta (17’ i 19’). La primera de Pau Morer i la segona de Dídac Serra. Els locals eren lleugerament superiors, però el Girona B no s’ha rendit, especialment gràcies a les accions individuals d’Iker Almena, el més destacat del filial gironí. Precisament ell, en el tram final de la primera part ha forçat un penal que Monjonell ha transformat per situar el 2-2 al marcador.

En la segona part el domini del Tona ha estat clar i en el minut 59’ ha acabat arribant el gol decisiu del partit. Nil Salarich ha superat Juanvi amb un excel·lent llençament de falta i ha situat el 3-2 definitiu al marcador, ja que els locals han controlat bé el partit i el Girona B no ha tingut grans ocasions per empatar de nou el matx.