Derrota contundent de l’Escala en el debut a la categoria (4-0)

L’Escala ha debutat aquesta tarda a 3a divisió FEF, però no ha estat capaç d’arrodonir la fita històrica sumant els primers punts a la categoria. De fet, els d’Arnau Sala s’han trobat amb un Reus Reddis molt efectiu en la primera part i han acabat golejats en un partit que al descans ja estava decidit (4-0).

Després d’una primera ocasió dels reusencs Xumetra ha tingut la primera ocasió del partit per als escalencs, però el porter local ha evitat el gol (5’). A partir de llavors s’han començat a notar els nervis en el conjunt escalenc i un error defensiu ha estat a punt de facilitar el primer gol de Ramon Folch (9’). Els locals no han perdonat més, i és que en el minut 26’ Oribe ha marcat l’1-0 engaltant una volea després d’un rebot dins l’àrea. A partir de llavors cada arribada s’ha traduït en gol. Aitor Serrano ha marcat el 2-0 guanyant l’esquena a la defensa i definit pel pal curt (33’) i només dos minuts després ell mateix ha fet el 3-0 en una centrada xut que ha acabat sorprenent el porter Nacho. En l’última acció de la primera, Xavi Molina ha fet el 4-0 a la sortida d’un córner (45’).

Amb la diferència clara al marcador el partit no ha tingut més història i la segona part ha estat un tràmit, amb poquíssimes arribades a les àrees.