L’Olot s’endú el primer duel gironí contra el Peralada (2-0)

L’Olot s’ha endut la victòria en el primer duel de la demarcació gironina de la temporada, coincidint amb l’estrena de la lliga. Els de Pedro Dólera han demostrat perquè són un dels grans favorits a guanyar la lliga per tornar a 2a divisió FEF i han superat el Peralada (2-0), que tot i mantenir la incertesa en el marcador pràcticament fins al final no ha tingut excessives ocasions. Pedro del Campo, al final de la primera part, i Marc Mas, en el temps afegit de la segona, han marcat els gols del triomf garrotxí.

La primera ocasió del partit l’ha tingut el Peralada, amb un xut de Marc Gelmà que s’ha escapat molt a prop de la base del pal de la porteria de Batalla (4’). Els primers minuts han estat igualats, però a poc a poc l’Olot ha anat imposant el seu joc i ha començat a gaudir de les millors ocasions. La primera l’ha tingut Terma després d’una gran jugada personal, però Jona ha enviat a córner el seu xut amb el peu (24’). Uri González i Terma han tingut les següents ocasions fins que en el minut 45 Pedro del Campo ha rebut a la frontal de l’àrea, s’ha desfet de dos rivals i ha marcat el primer gol del partit.

En l’inici de la segona part el Peralada ha tornat a tenir una bona ocasió, però Batalla ha blocat el xut de Llorenç Busquets. Durant molts minuts els xampanyers han incomodat a l’Olot, que tot i tenir el control de la possessió ha tingut dificultats per generar ocasions. De fet, en el minut 83 els d’Àlex Marsal han tingut l’empat a prop amb un xut de Marc padilla que ha enviat a córner Batalla amb una grandíssima aturada. L’Olot, que havia tingut algunes arribades en els primers minuts, ha aprofitat el tram final per tornar a acostar-se a la porteria de Jona Morilla aprofitant els espais que han deixat els empordanesos. Roquet ha avisat en l’un contra un (88’) i després ha aprofitat una acció desafortunada del porter visitant per assistir a Marc Mas, que ha marcat el definitiu 2-0 (93’).