3a divisió FEF

L’espera s’allarga

3a divisió FEF. L’Escala perd contra el Tona (0-2) i continua sense sumar els primers punts a la categoria

L’Escala 0 Tona 2

L’ESCALA:Nacho, Pol, Grifi, Amoedo (Izan, 65’), Rami (Genís, 46’), Pime, Josu (Burama, 65’), Jordi Bas, Xumetra (Ibuki, 65’), Calvete (Fortuny, 78’) i Aparicio.TONA:Aroca, Dan Coll, Lluc Banús, Èric Vilanova, Dídac (Quer, 78’), Campayo (Casanova, 68’), Escarrabill (Casanovas, 78’), Pol Fernández, Àlex Jiménez (Sureda, 46’), Nil Salarich i Pau Morer (Genero, 85’).GOLS:0-1 (43’) Dan Coll. 0-2 (57’) Pau Morer, de penal.ÀRBITRE:Fernández Quintero.T.G.:Als locals Grifi, Rami, Josu i Izan; i als visitants Dan Coll, Escarrabill i Sureda.T.V.: Directa al visitant Lluc Banús (84’).

Debutar en una categoria mai és fàcil, però l’Escala es va adaptant a poc a poc a la 3a divisió FEF. Ahir, els d’Arnau Sala van perdre el segon partit de lliga i el primer a casa, contra el Tona (0-2), però van competir de tu a tu i van crear dificultats als osonencs, que van decidir el partit en una falta lateral i un penal força clar.

En la primera part el Tona va tenir la possessió i el domini territorial del partit, però l’Escala es va mantenir molt sòlid al darrere i pràcticament no va concedir cap ocasió clara de gol. Si més no fins a gairebé la mitja part, quan els visitants van treure profit de la pilota aturada. Nil Salarich va penjar la pilota a l’àrea i Dan Coll va connectar una rematada de cap que va suposar el 0-1 (43’).

Després de la represa l’Escala va fer un pas endavant i va collar de valent els tonencs, aproximant-se amb certa facilitat a l’àrea del rival. Va faltar, però, una mica més de llum en els metres finals per tenir ocasions clares de gol. La desgràcia, però, va ser que en el minut 57 el Tona va fer el 0-2, després d’un penal per mans que va transformar Pau Morer. El gol de l’ex, que no podia faltar. Tot i que el partit s’havia complicat d’allò més, els escalencs no van abaixar els braços en cap moment i van continuar lluitant per tornar a posar-se en el partit i somiar amb l’empat. Ho haurien pogut fer, però el travesser va evitar el gol d’Ibuki (69’) i les possibilitats dels escalencs es van anar esvaint.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)